Звездата от „Господари на ефира“ се премести при майка си

Популярния тв водещ Васил Василев – Зуека си намери нов дом. След като се раздели с половинката си Нина тв звездата се премести с новата си половинка в дома на майка си. Телевизионерът бе изненадат от екипа на Гала за рождения си ден преди два дни. И зрителите успяха да видят, макар и за кратко новото семейно гнездо на актьора.

Самият той отказа да покани екипа в дома си и предпочете да ги посрещне на тротоара. Звездата от „Господари на ефира“ бе изненадан с куп подаръци, като един от участниците в изненадата бе половинката му Ани Вичева.

Всъщност двойката се премести при майката на актьора, след като Зуека се раздели с Нина. Новодомците  избраха да пестят от наеми, при положение, че можеха да се ширят в просторен мезонет в центъра на София.

Въпреки че трябва да делят един покрив с майката на Василев, Ани и Зуека изглежда нямат нищо против, пишат от hotarena.net. Чаровната режисьорка Ани споделя, че е изключително щастлива, че двамата най-после са се събрали официално. Цели 6 години влюбените криеха връзката си, като през това време Зуека поддържаше имиджа на идеален баща и съпруг.

Приятелите на актьора издават, че той е толкова влюбен и щастлив, че дори мисли вече за деца. Зуека има вече една дъщеря – Девина от бившата си половинка Нина, но не крие, че отново иска да стане баща.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment