Фолк певицата Ивана за първи път показа дома си в Пловдив. Изпълнителката, която прекарва повечето време в града под тепетата най-после сподели как живее с дъщеря си. За разлика от шеметния лукс на жилищата й извън България, пловдивския дом на певицата е повече от скромен.

Бяло, сиво и бежово са основните цветове, на които певицата залага. Освен това изпълнителката не пропуска и традиционно българския акцент в обзавеждането. В духа на традициите изпълнителката постелила ръчно тъкани черги и покривки във всекидневната. Които ефектно контрастират на фона на модерните й мебели.

За разлика от повечето си колежки, певицата не обича да се затрупва с мебели. Нито пък залага на огромни пространства. Домът на певицата в Пловдив е малък, скромен и удобен. Но въпреки това изключително уютен и модерен.

Както изглежда изпълнителката се е доверила на собствения си усет, а не на дизайнер, подобно на някои фолк певици. По тази причина Ивана съчетава старомодния чар на ретро аксесоарите с модерните мебели, на които да отдъхва. Певицата не крие, че няма много време за почивка. Затова пък, когато има възможност се наслаждава на свободното си време с чаша вино в ръка и интересна книга.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment