Типичен махленски скандал направиха Иван и Вихра пред Съдебната палата за радост на минувачите. Бившата съпруга го обвинявала във всички грехове на света и най-вече, че говорел лоши неща зад гърба й. С никого нищо не говоря за теб, оправдавал се Иван.

Имам си достатъчно работа, за да си отделям от времето да се занимавам с теб. Ама аз чух, на мен ми казаха, беснеела Вихра. Който ти е казал, прати го при мен, срязал я Опосума. Скандалът продължил четвърт час пред очите на майката на Вихра и адвоката й.

Дори когато Иван успял да се отскубне, бившата му дълго викала подире му. Извън всичко останало, двамата спорят и за издръжката на дъщеря им Ава и Вихра била в съда точно заради това с майка си. Тя искала да осъди бащата на детето си да плаща повече, защото получавал много пари и буквално не знаел по колко влизат в джоба му на ден. Иван се разведе с Вихра, защото беше хванат да й изневерява с приятелката й Ирина Сарачинова. Той веднага подаде молба за развод, Ирина също и сега двамата отглеждат нейните деца. Кариерата на Опосума тръгна напред, като го направиха продуцент на две предавания, а на Вихра залезе, тъй като я махнаха като водеща на „Споделено с…“Злите езици говорят, че бившият й имал пръст в изгонването й, а колеги, че прекалено занимавала зрителите с личните си проблеми и накрая им писнало. Нскоро Вихра си съчини цял любовен романс във Фесбук с неизвестен богаташ, а после обвини медиите, че са преписали излиянията й от нейния профил.

източник: skandalno.net

Leave a Comment