Ирина Тенчева изглежда има малка сладка тайна. Водещата на „Град на ангели“ се появи с подозрително наедряло коремче на обяд с приятели. Появата й в този вид веднага предизвика клюката, че нещо прекрасно се случва на звездната двойка. И вероятно двамата скоро ще се похвалят с бебе.

В компанията на половинката си Иван Христов, колегата му Андрей Арнаудов и Надя, Ирина направо грееше. Компанията бе засечена на обяд в столичен ресторант, а водещата просто сияеше.
Къдрокосата червенокоска, която в последно време изглежда подмладена не скри, че се чувства отлично. Ирина носеше жълта рокля в римски стил, с висока талия и не спираше да се усмихва.

По време на целия обед водещата хвърляше влюбени погледи към половинката си Иван Христов. А подозрително широката й талия предизвика доста коментари.
Още след като се събраха двамата си признаха, че си мечтаят да имат голямо семейство. И нищо чудно сега най-после да са сбъднали мечтата си.
Ирина вече има момче и момиче от предишен брак, но не крие, че си мечтае поне още веднъж да стане майка. А Иван, колкото и да обожава малката Ава, с която го дари преди години Вихра, неотдавна сподели, че му се иска да има поне още едно дете.

източник: kliuki.net

Leave a Comment