Бизнесменът Пламен Медаров разори семейството си, за да получи победата във „ВИП Брадър“. Участникът в шоуто от самото начало се е подготвил да спечели първото място. И въпреки че тази година материална награда няма, бизнесменът е потрошил куп пари, за да спечели първото място.

Още щом го поканили да участва в шоуто, бизнесменът се заел да си подсигури вота. Той купил стотици карти и ги раздал на приятели и познати да гласуват за него. Отделно в социалната мрежа и на страницата на „ВИП Брадър“ се води активна кампания в негова защита. Оказало се, че става дума за едни и същи лица, които лобират за бизнесмена, пише “Всеки ден”.

Медаров буквално разорил семейството си в желанието си да спечели. И докато близките му преживяват наистина трудни моменти, бизнесмена триумфира всеки път, убеден, че ще си тръгне с победата. От екипа на предаването случайно разбрали за измамата, когато при последно преброяване на гласовете установили, че най-голям брой SMS-и за Пламен пристигат от определен кръг номера.

От екипа на предаването се чудят откъде мнимият милионер има пари за подобно грандиозно начинание. Но по всичко личи, че за да задоволи каприза си, мачото е готов на всякакви жертви и компромиси.

източник: kliuki.net

Leave a Comment