Сериозен скандал е на път да се разрази в Бъкингамския дворец. Кейт и Уилям за пореден път нарушиха неписаните кралски закони. Двойката, която се опитва да създаде нормално семейство, твърдо отказа да се съобразява с изискванията наследникът им да има кръстници с кралско потекло.

Вместо това двамата съпрузи решиха, че малкият Джордж ще има за кръстници най-близките им приятели. Тъй като държат детето да има по-нормално детство Кейт и Уилям поканиха обикновени хора, пише “Блясък”.

От страна на Кейт кръстници ще бъдат близката й приятелка Емилия Диерланджер и сестра й Пипа Мидълтън. Катрин е избрала още една от кръстниците на Джордж, но името й засега се пази в тайна.

Уилям от своя страна вероятно ще покани брат си Хари, който да бъде кръстник на бебето. Заедно с него на тържествената церемония ще присъстват финансистът Фъргъс Бойд, който бе съквартирант на влюбените докато бяха студенти и Хю ван Кътсем—дългогодишен приятел на Уилям.

Самият Уилям наскоро сподели, че най-голямото му желание е Джордж да живее в нормално семейство и да не му се вменяват отговорностите на кралска особа. По тази причина, той се старае да осигури възможно най-нормален живот на семейството си. Изборът на кръстници обаче не е допаднал особено на кралицата. Която може и да възрази срещу решението на двойката.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment