Македонецът Никола (Лестер) е победителят в първото издание на риалити формата “Биг Брадър Ол Старс”, чийто финал бе преди броени минути.

Красавецът от югозападната ни съседка успя да се пребори с тримата наши сънародници – Найден, Стойка и Борислав, спечелвайки убедителна преднина пред тях.

През изминалият един месец Никола бе един от най-кротките съквартиранти в Къщата на Големия град и не влизаше в конфликтни ситуации с останалите. Може би улегналостта и спокойствието му накараха зрителите да повярват, че това е техния човек.

Добро впечатление направи и по време на една от мисиите, в която всички участници в шоуто трябваше да облекат войнишки униформи и да се “сражават” за родината си. Тогава Лестер се сети за дядо си, който бил български войник и много му говорил за страната ни. Това събудило любопитството му и я заобичал както обича родния си край.

По време на участието си в “Биг Брадър” през сърцето на Никола преминаха и любовни трепети. Той хареса една от тризначките, като в един от епизодите за малко не й се обясни в любов. Другият чужденец в шоуто – Цеце, си тръгна само няколко дни преди големия финал. Тя също ще запомни участието си във формата с любовни емоции, тъй като между нея и Борислав много често прехвърчаха искри.

източник: kliuki.net

Leave a Comment