Връзката между Айджан Али – момичето, което беше набедено за българската Жива Барби, и звездата от “Хари Потър” и “Под прикритие” Станислав Яневски предизвика доста любопитство във феновете. И докато стана ясно, че Стан и Айджан са двойка, актьорът би шута на красавицата.
В откровено интервю за Blife, звездата разкри, че разликата във възрастта си е казала думата и двамата с хубавицата просто не са успели да се разберат.

И да си останат приятели. Изглежда обаче самата Айджан не приема раздялата толкова лесно. В личния си профил във Фейсбук девойката излива мъката си с дълги и прочувствени статуси. В трогателните словоизлияния Айджан говори за Станислав като за човека, променил до основи света й, човека, заради когото е живяла.
Изглежда обаче това не е трогнало екранния Геле от “Под прикритие”, който в интервюто си беше категоричен, че връзката между двамата е напълно приключила и е в миналото за него. Наранената и изоставена Айджан реши да предприеме друга тактика, обявявайки гръмко, че само мускулите не са достатъчни, за да определят кой е истински мъж. И макар да не уточни име, феновете са убедени, че се опитва да засегне Станислав по този начин.
“Стан е известен с мускулестото си тяло. 100% се мъчи да се направи на интересна и да го обиди”, коментират форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment