Фолк певицата Камелия за пореден път ни изненада. Изпълнителката се показа без грим, навръх 42-я си рожден ден. Фотосът на звездата предизвика фурор сред феновете й. Които заявиха, че Ками може и да е минала 40-те, но все още може да се похвали с идеално лице.

За разлика от повечето си колежки певицата не се бои да се покаже без грим пред феновете си. Макар да го прави рядко. Самата тя наскоро сподели, че се гордее с факта, че освен импланти в деколтето, няма никакви други пластики по себе си. И е още далеч от момента, когато смята да посегне към ботокса и филърите.

Изпълнителката винаги е казвала, че не се води от мнението на хората и не се срамува от външния си вид. И както изглежда дори на 42 хамелеонът на поп фолка изглежда все така добре. И независимо, че твърде рядко я виждаме без грим, не можем да не отбележим, че Ками изглежда доста добре за възрастта си.

В последното си интервю изпълнителката сподели, че не се бои от огледалото. И не се срамува как изглежда без целия сценичен грим, който носи по участията си. И въпреки, че изглежда наистина забележително за годините си звездата трябва да признае–колкото и да й се иска на 42 не е като на 18.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment