Звездата от отбора на Миро напусна на крачка от финала

С грандиозен скандал завърши обявяването на финалистите в „Гласът на България“. Гневни зрители заляха мрежата с коментари, след като стана ясно, че Вася Попова отпада на крачка от финала. Тя успя да спечели едва 75% подкрепа от зрители и треньор. Докато колегата й Ивайло Донков успя да събере над 125%.

Изненадващите резултати активизираха зрителите, които заплашват да бойкотират финала на конкурса. Много от тях са категорични, че Вася е заслужавала първото място. „Защо изгонихте гласът на България?“, пишат гневни потребители в мрежата. И са категорични, че няма да гледат финала.

„Вася е гласът на България!“, „За пореден път доказахте, че на талантливите хора не давате шанс да се развият! Вася беше за световна сцена!“, „Най-голямата грешка!“, „Голяма подигравка“, „Дано продуцентите поправят грешката си“, пишат зрители в мрежата. Голяма част от тях са възмутени, че младата изпълнителка не отиде до финала. И дори заявиха, че ще бойкотират финала на формата.

Самият Миро остави избора в ръцете на публиката като даде и на двама по 50% подкрепа. Нито един от останалите треньори не постъпи по този начин. Някои от зрителите смятат, че изгонването на Вася е напълно безсмислено. Тъй като Ивайло така или иначе е получил билет за световната оперна сцена, след дуета си с Калуди Калудов.

източник: kliuki.net

Leave a Comment