Стилът на Николета Лозанова винаги е предизвиквал множество коментари. Дали положителни, дали отрицателни, плеймeйтката не оставя никой безразличен към тоалетите, с които избира да се стъкне. Това обаче изглежда вече не й е достатъчно и тя реши да се прехвърли и върху съпруга си Валери Божинов.

Николета сама се похвали в личния си профил във Фейсбук с тоалета, който е стъкнала футболист. “Style by Nikoleta Lozanova”, гордо написа плеймейтката до снимката, на която Валери позира още по-гордо с убийствената комбинация от дрехи.

Върху блуза с американското знаме, футболистът е навлякъл сив суичър, а над него е сложил дънков елек. Трудно е да се разбере дали кожените ръкави принадлежат на суичъра или са причити към елека, но при всички положение тази камарка от дрехи върху тялото му, стои доста нелепо смятат феновете.

Надолу положението става още по-плачевно. Ако изключим дънките, които изглеждат нормални на фона на целия кич, коланът с капзите и огромните маратонки, които приличат повече на скиорски обувки, довършват цялостната “стилна” визия на футболиста.

Феновете веднага се примолиха на Николета да се откаже от мераците си да превръща Валери в свое подобие и да му налага безумния си стил. “Остави го да играе футбол, не го превръщай в клоун”, молят се форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment