Загадката защо Мартина Огнянова вече от два месеца не се появява на сцената и дали не е уволнена най-после се изясни.

Дългия не е скъсал с нея, не си е намерил нова любовница, а просто я е издигнал. Тя станала шефка на “Магаданс” с доста по-висока заплата и сериозни отговорности.

Отговаряла за всеки танц, грижела се за облеклото и визията на колежките си, за дисциплината, за репетициите и за всичко, което ги прави блестящи на сцената.

В началото другите мърморели срещу издигането й и непрекъснато злословели зад гърба й. Постепенно обаче се уверили, че тя има опит, има шефски умения, има усет и работата в балета започнала да се подобрява. Сега те я уважават и я слушат, а Мартина, макар и строга, не била някакво самовлюбено чудовище, изслушвала проблема на всяка, давала й съвети. Тя поддържала началническата дистанция, но когато било нужно утешавала колежките си и даже се борела за тях. Лично им извоювала от Слави по-високи заплати, като му обяснила под какво напрежение работят и колко труд полагат.

Одумването зад гърба й спряло и някои вече даже били влюбени в шефката си. Най-влюбен обаче си остава Слави, който наскоро обещал на Мартина да й купи билет за екскурзия до Космоса.

източник: skandalno.net

Leave a Comment