Никога не сме гладували в Къщата на ВИП Брадър, каза внезапно Ирина Флорин и така развенча мита за бедстващите и припадащи от глад брадъри. Какъвто и да беше бюджетът, в началото ни даваха само боб и леща, но на другия ден се разнежваха и ни даваха още продукти.

Певицата си спомня, че в седмицата на най-ниския бюджет, когато Пламен се издъни като кифладжия, първия ден складът бил почти празен. Имало леща, боб и брашно. Но още на другия ден мистериозно пристинали няколко картона с яйца. Брашното се увеличило, появили се и мръвки.

На третия ден  тайно им дали кошница колбаси „Орехите“, уж че фирмата ги съжалила. Но нямали право да ги ядат пред камерите и най-вече да говорят, че не гладуват. На четвъртия ден пък пристигнали  и кошници сирене и кашкавал „Тертер“. По време на престоя й в Къщата, продуцентите ги глезели  с шампанско Мое и Шандон, с камамбер и синьо сирене, но не всеки ден. Понякога хладилникът се изправал и ставал причина за кавги, но на другата сутрин намирали в склада всичко, което им потрябва.

Така мислейки си, че хвали продукцията, Ирина всъщност я закопа. Досега зрителите истински вярваха, че брадърите са наказани и наистина умират ог глад, когато не могат да си изработят бюджета. Даже някои ги съжаляваха, а други злорадстваха, че нека видат богаташите какво е празен хладилник.

Сега измамата лъсна от непремерините разкази на певицата. Никой никога не е гладувал, никого не са лишавали от нищо и даже тенджерата с боб, която неизменно даваха как къркори на печката, може би е била нещо като допълнително ястие или като разнообразие, или пък по желание на вегетарианците.

Нищо не остава скрито от БИГ Брадър, но явно много неща остават скрити от зрителите. Докато виповете се карат като социално слаби на опашка за мухлясал ориз, хладилникът им е бил пълен и те са яли предимно деликатеси. От двата килограма свинско месо, които записаха на дъската в гладната седмица, само Стойко изпържи с лук четири килограма.  А с останките от вип храната можеше да се изхрани целия дом на отец Иван в Нови хан. Но там занесоха само сладки, приготвени от Стойко и Ваня.

Щеше да е смешна тази измама, ако не беше тъжна…А много зрители наистина гледаха предаването с купичка леща пред себе си и на всичкото отгоре съжаляваха клетите випове. Манипулацията беше пълна…

източник: skandalno.net

Leave a Comment