Не могат да разменят две думи с Денис Родман без някой да им превежда

Родните звезди станаха за срам с познанията си по английски и по-скоро с липсата на такива, смеят се форумци. В снощния епизод на риалитито “Къртицата” лъсна колко зле са всъщност голяма част от прехвалените ни знаменитости.

Докато се хранеха Денис Родман както обикновено взе думата. Първоначално баскетболистът се опита да говори с Николета, но усилията му удариха на камък. Плеймейтката го гледаше толкова стреснато, сякаш й говореше на някакъв извънземен език. “Прекалено бързо говори, затова не мога да го разбера” опита се да замаже ситуацията Лозанова.

Да, ама не. Малко по-късно, когато Денис я повика при себе си, за да си побъбрят, съпругата на Валери Божинов буквално изпадна в ужас. “Ама аз не му разбирам какво казва.” тръшна се Николета. И хукна да търси Рут Колева, май единствената от звездите ни, която говори английски, за да й превежда.

По-късно същата ситуация се повтори и с Азис, и с Деян Донков и Емануела. Родман се опита да завърже някакъв разговор с тях, но не се получаваше. Родните знаменитости едвам разбираха какво им говори легендата, а опитите на Азис да му даде някакви смислени отговори предизвикаха единствено смях у зрителите на шоуто.

“Какъв срам” възмутени са интернет потребителите. “Уж са много голяма работа, а се оказва, че дори английски не знаят” смеят се зрителите.

източник: kliuki.net

Leave a Comment