Причината за слабото тяло на Николета Лозанова не се дължи на правилно хранене или физическо натоварване, разбра HotArena.net.

Идолът на младото поколение криела ужасяваща тайна за себе си. Наш анонимен източник, близък до плеймейтката, разкри как тя поддържа скромните си килограми.

Божинова била генетично предразположена към напълняване, имайки предвид снимките на роднините й, както и тези — от бурните й тийнейджърски години. Симпатично пухкава–такава Николета спечели конкурса „Мис Плеймейт“ през 2006 година. След това брюнетката решила да сложи силикон и да смъкне някое кило, разказва нашият „очевидец“.
Гладуването и спазването на диети не отчитало резултат, за това жената на Валери Божинов решила да започне да повръща, което прави и до ден-днешен.

Напомняме ви, че при участието на манекенката в кулинарното предаване „Черешката на тортата“, и през петте вечери тя не хапна абсолютно нищо. А в друга продукция я снимаха как е на ресторант с Валери, Ванко 1 и компания, а поръчката й от менюто, остана непокътната на масата.

Причината, която накарала нашия читател да разкрие пред HotArena.net за булимията на Николета, се дължала на опитите на плеймейтката да накара обществото да си мисли, че не полага никакви усилия за поддържането на теглото си–почитателка на шоколада и враг на фитнеса. Доказателство за това били многобройните й снимки в Instagram на различни видове шоколадови изделия и отрупаните маси с храна.

Истината била, че с тях Лозанова само демонстрирала страстта си към лукса и нищо от това тя не си позволявала да яде пред други хора. Когато оставала сама, изяждала няколко чинии с храна, а след това умишлено ги повръщала в тоалетната.

източник: hotarena.net

Leave a Comment