Откакто напусна къщата на невероятния сезон на ВИП Брадър- Златка Димитрова, все се надява, че Нова ТВ, ще я вземе за водеща на някое от предаванията. Оказва се обаче, че въпреки непрекъснатите натискания на Златка в различни шоута в телевизията, никой не й дава сериозни обещания за водеща.

Припомняме, че красавицата заяви, че й е обещано да я направят водеща в Нова ТВ. Проблемът е, че никой не търси плеймейтката, за да й предлага работа. От друга страна, Димитрова непрекъснато публикува в социалната мрежа, че всичко е въпрос на време. Ето как се измъкна от неловката ситуация Златка:

„Надявам се скоро да започна!  Просто е въпрос на време- ще видим!“- даде уклончив отговор на феновете си плеймейт красавицата.

Димитрова беше гост в предаването „Съпругите“ по Нова ТВ, но и там не стана ясно какво се случва с предложението за изявите й на екрана. Златка все повече губи надежда, че ще бъде водеща и ще работи в телевизията.

Определено Нова ТВ се е замислила дали да си сложи таралеж в гащите, като направи плеймейтката част от екипа си. Какво ще стане- не е ясно!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment