Тъжната истина за раздялата на най – сладката светска двойка Ники Михайлов и Алисия, вгорчи живота на техните верни почитатели. Колкото и да е странно, двамата се раздърпаха не заради някакво несходство в характерите, семейни кавги или омръзване, а заради греховната изневяра на националния вратар.

Приятели на Ники Михайлов споделиха пред журналисти, че в последно време той често е мачкал чаршафите с известната родна красавица Звезделина Иванова, която през 2005 г. бе избрана за модел на България. Наскоро Алисия научила за неговото грехопадение и отчаяна от живота решила да го напусне.

Така, изневярата на Ники Михайлов стана причина за раздялата с Алисия. Този път няма греша, защото бившата звездна двойка сама обяви пред медиите за края на тяхната връзка. Преди ден футболистът разпрати  отворено писмо, в което лаконично съобщава за последните събития около тях.

Хроникьори припомнят, че Ники Михайлов и Алисия бяха заедно в продължение на малко повече от три години. Любовта им бе съпътствана от непрекъснати скандали, умело подклаждани от бившата приятелка на играча Николета Лозанова, която и досега се страхува от естествения чар на певицата, която все още има огромно влияние върху мъжа ѝ Валери Божинов.

източник: slandalno.net

Leave a Comment