Звездна двойничка има популярната водеща на Би Ти Ви Генка Шикерова. Оказа, се, че устата репортерка е копие на актрисата Албена Павлова.

Самата Генка дори споделяла, че по улиците постоянно я дърпат за автограф, като я бъркат с популярната актриса. Това понякога вбесявало суетната журналистка.

Павлова пък търпеливо слушала шегите на приятели и колеги, които често я сръчкват за приликата й с устата журналистка. Някои даже я сръчквали да вземе бойния характер на телевизионерката.

Актрисата обаче се ядосала, когато разбрала, че повечето фенове смятат, че не нейният, а ликът на Генка краси плакатите „Вземи ме вкъщи“. Павлова се снима в кампанията за домашни любимки и приликата между нея и репортерката там е поразителна. И макар визуално страшно да си приличат, като характери двете са пълни противоположности. Актьори отбелязват, че разликата се улавя в излъчването, тъй като Албена няма острия и проницателен поглед на Шикерова.

Повечето разказват, че Павлова е хрисима домакиня и вкъщи, но понякога и нейният глас се извисява. И тогава сценаристът на поредицата „Столичани в повече“ Емил Марков, който е и неин съпруг пази мълчание, пише „Всеки ден“.

източник: pik.bg

Leave a Comment