Божинов влезе в Базата при Николета

Поредната изненада подготвиха продуцентите на участниците. Футболистът Валери Божинов също влиза в „Къртицата“ като не е ясно дали ще е пълноправен състезател или само гост — звезда. Феновете на футболиста са невероятно щастливи, че ще го видят в предаването, но зевзеци затрупаха мрежата с коментари, че така и така не се изявява на терена, поне да го видим на малкия екран.

Други коментират, че покрай Николета нищо чудно цялото й семейство да влезе във формата. „Щяхме да се учудим, ако не беше влязъл.“, „Сега остава и Алисия да вкарате, естествено не без Ники Михайлов и цирка ще е пълен.“, „Айде почна се, вкарайте цялата рода.“, пишат зрители в мрежата.

Други недоволстват, че формата се е превърнал в сапунка. „Айде пак драми. Нали целта беше 3 месеца да покажат лишения, сблъсък на характери, битки“, „Заприлича на „Биг Брадър“, коментират трети. И отбелязват, че цялата идея на шоуто тотално се е обезсмислила.

Надеждите на зрителите не се оправдаха и от появата на Денис Родман. Очакваше се предаването да бъде екстремно и до голяма степен да напомня на „Сървайвър“. За сметка на това през повечето време текат дискусии на злободневни теми. А зрителите отбелязват, че вместо екстремно риалити предаването все повече заприличва на сапунен сериал.

източник: kliuki.net

Leave a Comment