Много се говори и се изписа за Преслава и за връзките й с какви ли не господа. Кои от историите бяха достоверни и кои не, можем само да гадаем. Днес обаче всички вече официално ще разберат кой е новият любим на фолк дивата. Защото тя го разкри сама и то публично.

Единственият и най-обичлив мъж в живота на Преси се казва Жожо и е доста по-дребен от нея, пък макар и отслабнала. И това е така, защото въпросният Жожо е малко, симпатично кученце, което певицата обожава и пази като очите си.

Жожо пътува почти навсякъде с Преслава като тя го взе дори на големия концерт за рождения ден на Пайнер, който се проведе в най-голямата зала на НДК. Разбира се, докато Преси се вихреше на сцената, Жожо бе поверен на грижите на екипа й, който също го обожава.

„Това е моят мъж и единственият, който винаги ми е верен и ме обича. А аз него също. Никога не съм обичала мъж повече от този сладур“, призна самата певица и се разля в широка усмивка, докато гушкаше Жожо.

Припомняме, че Преси представи любимеца си пред обществото за пръв път в шоуто на Слави Трифонов и оттогава не му спестява публичните изяви. Пък и няма защо, тъй като Жожо е наистина прелестно кученце.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment