Модната шефка  Жени Калканджиева  призна, че вече се е събрала със съпруга си Тачо. Двамата обмисляха развод, но са решили да дадат още една възможност на брака си. След скандала с изневярата на Тачо със Зорница Линдарева, той бе прокуден от брачното ложе и от България и заточен при родителите си в Испания, където му беше дадено време за размисъл.

Дълбоките му мисли, не без помощта на родителското тяло, стигнали до извода, че трябва да се прибере в семейното ложе и да изглади разногласията със съпругата си. Както и да бъде до сина си, когото много обича.

Разговаряхме много. Той обеща да се промени, аз също ще направя всичко възможно да се променя, казва Калканджиева. По времето на раздялата ни осъзнах, че съм прекалено властна, прекалено взискателна, а мъжете не обичат да ги притискат. Те са един малки деца, но трябва да им се създаде усещането, че те решават в семейството, те са водещите, а аз бях иззела тази функция.

В момента Калканджиева вини за брачната трагедия не толкова половинката си, колкото хората, които разнесоха мълвата, че той има връзка. Такива неща се случват във всяко семейство. Трябва да се научим да ги приемаме и да застанем над тях в името на семейството. Изневери има навсякъде, но когато една жена е умна, тя успява да си върне мъжа вкъщи. Когато е глупава, тръгва да се оплаква наляво и надясно. Жалко е, че аз бях принудена да вляза в ролята на глупачката  и да рева по телевизията, вместо всичко да мине мирно и тихо.  Но добри приятелки издадоха тайната ми и нямах друг избор, жали се миската.

Все пак е странно, че тя се примирява с изневярата. Да простиш е едно, но да кажеш, че така е нормално е съвсем друго. И че навсякъде мъжете изнверяват и трябва да приемем този факт. Щом е решила да живее в отворен брак, би трябвало и тя да тръгне по изневери, иначе наистина май е поела ролята или на светица, или наистана на глупачка.

източник: skandalno.net

Leave a Comment