Видео с ново изпълнение на Симона Загорова я направи за смях в мрежата. Тийнзвездата се опита да разбие Анелия с таланта си, но вместо това стана за смях. Потребителите буквално я съсипаха от подигравки с коментарите си, че не може да пее. Други бяха по-впечатлени от фъфленето й, отколкото от вокалния й талант.

Че щерката на Глория отдавна си мечтае да стане певица е ясно. Но чаровницата има още доста хляб да яде, докато стигне класата на големите звезди. Със сигурност обаче поп фолкът не й е сила. Тъй като, за разлика от другите си изяви, тук Симона жестоко се изложи.

През цялото време на акапелното си изпълнение се чуваше леко фъфлене, което не остана скрито. И стана повод за жестоки критики.

„Минала покрай Анелия, даже не я е видяла“, „Има най-обикновен глас.“ „Не пее фалшиво, ама не и особено впечатляващо.“, „Ако не фъфлеше щеше да става.“ „Аз мисля, че има някакъв говорен дефект.

Някак си фъфли докато пее“, са само част от най-безобидните коментари за пеенето на Симона. Повечето меломани направо сринаха със земята певицата. Макар тя да има претенции, че притежава най-доброто образование с обучението си в музикалното училище „Любомир Пипков“.

източник: kliuki.net

Leave a Comment