Петко Димитров и Яна Акимова се оказаха без приятели. След като обявили отношенията си официално влюбените изненадващо се оказали изоставени от познатите си.

Връзката им била обект на критики дори сред приятелите им. Много от познатите на Димитров се отдалечили от него, след като научили за отношенията му с Яна. Двамата споделят, че отначало дори се опитвали да създават интриги помежду им. И чернели пред единия името на другия и обратно. Въпреки това двойката устояла на натиска. И твърдо решили да узаконят връзката си официално.

Името на Яна беше в скандалните хроники доста време и чаровницата от мнозина бе наричана алчна и златотърсачка. Масло в огъня наля и раздялата й с Орлин Павлов, с когото Яна до последно отричаше да е разделена, пише “Блясък”.

В крайна сметка истината излезе на бял свят, а Петко и Яна спряха да се крият. Влюбените стягат сватба в края на месеца като красавицата ще каже официално „да“ на „Господарят на нощта“ на бляскава церемония.

Мястото за медения месец също е избрано. И то далеч не е едно. Влюбените смятат да посетят най-закътаните кътчета от Земята и да обиколят света.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment