Изключително мръснишкият клип на Азис “Нещо мръсно” е изтрит от You Tube.
Този път чалга певецът тотално прекали с мръсотиите и гнусотиите във видеото към новата си песен. Сцените, които се разиграват в клипа са си чисто п*рно от където и да го погледнеш. Администраторите на сайта Уou Tube не допускат такива мръснишки клипове и моментално започнаха да трият видеото на Азис от сайта, пише hotarena.net.

Напълно са прави с действията си, защото все пак това ще го гледат децата на България. На всичкото отгоре, администраторите на музикален сайт номер едно в света сериозно са се заканили на родния чалгаджия. Читатели на hotarena.net разкриват, че и преди да изтрият видеото от сайта към него е нямало кой знае какъв голям интерес.

Хората започват да не се връзват на евтинките номера на Азис и доста от феновете му са се отдръпнали от него. Но въпреки всичко, скандалният певец пак успя да предизкива шум около персоната си.

Песента му “Нещо мръсно” сериозно възмути обществото и доста хора го оплюха за тази абсолютна п*рнография във видеата към песните му. Аудиторията наистина скочи срещу Азис и този път му го казаха в лицето и не му спестиха нищо.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment