Станка Златева разказа през смях как мори животинки!

Това тотално отврати аудиторията на „ВИП Брадър”, научи Kliuki.net.

От тотален фаворит, Станка просто се сгромоляса окончателно в очите на зрителите.

Няма човек, който би приел за нормално да късаш гълъбови глави и да целиш котки с камъни. А най-лошото е, че точно това е правила Станка.

И не само, че е вярно, а и тя си го сподели усмихната и доволна от себе си, негодуват в нета срещу боркинята. „Край! Отряза си всички шансове за победа, падна ми в очите, никога не бих я подкрепила!”, „Ужасена съм от това момиче, наистина не очаквах, че е чак толкова груба и без грам душа, не мога да простя подобна жестокост!”, „Язък й за медалите, провали се с това участие във формата… да не беше влизала въобще”, изригнаха във виртуала.

Станка Златева явно не намира нищо странно в историите си, на които даже и суровата Ваня Червенкова се изцъкли. Една от котките Станка искала само да я сплаши, но когато хвърлила камъка по нея, я уморила на място. След тези признания на шампионката ни, голяма част от народа е вцепенен и отблъснат от нея.

Въпреки, че Станка Златева беше посочена като номер 1 от съквартирантите, тя надали ще получи нужните гласове, за да стане победител във „ВИП Брадър”.

„Не може такова отношение към животинките, никой няма да й го прости!”, заключават възмутени, макар и да се чуват мнения на нейни защитници, но те останаха заглушени от масовия бунт срещу Станка.

източник: kliuki.net

Leave a Comment