Николета е с Делян Пеевски?!

Признаваме, че сме се наслушали и нагледали на какво ли не за Николета Лозанова, но това наистина не сме го очаквали. Слухът вече се шири из он лайн пространството, а красавицата все така уверено си мълчи по въпроса.

Тя неслучайно държи в тайна любимия си, подшушват по между другото запознати с аферата на Николета, научи Kliuki.net. Не е чудно защо тези дни Валери й съска по този язвителен начин, нали?! И все пак никой не вярва, че Николета, която си пада по хубавци, може да стигне дотам, че да си легне с Делян Пеевски…

Дали пък той все още е с Цветелина Янева, засега не се знае, но клюките обричат Николета да се обяснява подробно дали тази пикантерия е истина. Горката тя! Досега я свързваха все с отбрани ергени, в лъскава опаковка, а този път – само с тлъст портфейл, подиграват я във виртуала.

Всъщност наблюдателни дами обърнаха внимание, че от известно време стандартът на Николета скочи рязко нагоре. Уж отчаяна съпруга и без издържа, а как си купува Шанел и други маркови придобивки? Това определено си чака своя отговор, но ние знаем от устата на силиконката, че тя може да си го позволи – нали вече е водеща и има много ангажименти, сигурно заработва достатъчно… Или пък не?!

Кой знае, но рано или късно, всичко си излиза наяве, а ако се окаже, че Николета е с Делян Пеевски, то нещата биха станали особено интересни…

източник:  kliuki.net

Leave a Comment