Икебаната женска рокляДеян Неделчев – Икебаната отново започна да  търси вниманието на феновете, които започнаха да го позабравят. За да се огрее в топлината им и отнво да се загомори за него,  певецът се издокара като долнопробна мадама, специално за новото си парче „Чалга“, което записа тия  дни.

Икебаната е сложил руса перука на главата, сутиен с огромни изкуствени гърди и тясна бяла рокличка на цветя. За да бъде картинката по-пълна и разкошна, Неделчев е наплескан  с обилно количество грим, но не се е сетил да се избръсне преди това и отдолу се вижда наболата му брада.

Деян е маскиран като фолкпевица, защото песента му уж е посветена на родните ни фолк звезди, а  идеята му е да ги направи за смях пред публиката. Клипът ще излезе в интернет около Коледа и ще зарадва или озадачи феновете му.  Страната идея да заклейми фолка би била на място, ако самият той изпълняваше нещо друго.  А сега наред с приличните и хубави шлагери, той неочаквано изскача с нещо от рода на „Съчки събирам“ и хората започват да се чудят кое е истинското му лице. Един от претендентите за Златния Орфей изпадна до там, че няма своя сценична идентичност.

Зрителите вече започват да с питат той какъв певец е по-точно. Поп? Фолк? Имитатор? Или каквото дойде и каквото ще се слуша и най-важното ще направи впечатление. Досега не сме го виждали само в ролята на рапър, но никога не е късно. Може би просто не се е сетил.

Колеги на певеца издават, че той  има манията  да се облича като жена.  В предишния си клип Деян също се бе дегизирал с рокля и перука. В предаването Къртицата пък той се изявяваше също с роклички с дълбоки деколтета, или направо чисто гол. Едни го наречат екстравагантен, други отказват да го гледат, а трети го молят да си уточни пола най-накрая и веднъж завинаги.

източник: skandalno.net

Leave a Comment