“Имаше прекалено много елементи от твоя жанр”, пренебрежително заяви Раева към примата на фолка Глория

Илиана Раева успя само с едно свое изказване да настрои огромна част от зрителите на “Денсинг Старс” срещу себе си. Бившата гимнастичка не за пръв път показва явно пренебрежение към Глория само заради стила музика, който примата пее. Снощното издание на шоуто обаче надхвърли всичко видяно до сега. Раева дори не се опита да прикрие явната си неприязън към певицата, пренебрежително заявявайки й, че не умее да танцува и че на сцената представя единствено елементи от “нейния жанр”.

Тези й думи взривиха публиката в студиото, която веднага освирка бурно съпругата на Наско Сираков. По-любопитно е обаче какви мерски ще вземат продуцентите на шоуто, заради явната обида, която гимнастичката нанесе на певицата. Много е вероятно да се стигне до уволнението на Раева и смяната й в журито с друа звезда.

Поне такава е практиката в чуждите формати на предаването. Само преди няколко месеца Айлийн, една от съдийките в “Денсинг Старс” – Англия, беше изгонена от шоуто заради обида на личностна основа към една от участничките. Точните й думи към Ола – момиче от Полша, бяха, че танцува все едно играе около “полски кол в нощен клуб”. Въпросната Айлийн изхвърча заради тези си думи.

А мнението на зрителите е, че думите на Илиана към Глория от снощи са не по-малко обидни от думите на английската й колежка. И настояват, ако не за махането на гимнастичката, то поне за публично извинение към Глория.

източник: kliuki.net

Leave a Comment