Наследничките на Илияна Раева направиха фурор в мрежата. Красавиците се щракнаха по къси панталонки и демонстрираха тела — мечта.

Упоритите тренировки в залата за танци и редовния спорт определено се отразяват добре и на двете хубавици. Които изглеждат направо невероятно на плажа.

Само по къси панталонки и в бели блузки, Славея и Виолета демонстрираха забележителни фигури. Самата Илияна не можа да се сдържи и написа „Красотите ми“ под снимката.

И докато Виолета е по-сдържана и скромна, то Славея не се смущава да демонстрира перфектното си тяло. Топ манекенката си пусна снимки от ваканцията на морето, с които подпали мрежата.
Славея демонстира супер фигура

Славея демонстира супер фигура

Славея демонстрира такава форма, че дори звезди като Станислав Яневски и Ивелин Попов изразиха възхищението си от нея. Неслучайно красавицата е сред водещите топ модели и е едно от най-желаните лица в Испания. А възторга си от нея засвидетелстваха още куп футболни звезди и други спортни знаменитости.

И докато някои от феновете на Славея смятат, че е твърде слаба, други са на мнение, че младата хубавица изглежда перфектно. А повод за дискусията станаха снимките, на които се виждат и ребрата на брюнетката.

„Вземи да сложиш някое килце, че си твърде слаба“, съветват фенове брюнетката. Тя обаче е на мнение, че изглежда съвсем добре и не се нуждае от допълнителни килограми.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment