Бившият съпруг на фолк певицата Глория Илия Загоров се жени за втори път. Композиторът на първите фолк хитове у нас, от години живее в Швеция с новата си изгора, дочу HotArena.net.

След раздялата с Глория, Загоров напусна България и емигрира в Стокхолм. Там се запозна с русокосата Славка и с годините двамата се сближили.

С по един злополучен брак зад гърба си, двамата не бързали да се обвържат отново. В крайна сметка обаче се събрали и дори планират сватба.

Новата изгора на Загоров дори е взела дъщеря си в Стокхолм. Наследницата на Илия–Симона обаче се запознала с доведената си сестра — Анджела, едва миналия месец.

Симона заминала при баща си, за да му погостува за лятото. Именно тогава тя разбрала, че той смята да мине отново под венчило.

Близки до Загоров издават, че той планира да запознае жената до себе си със семейството си в Кърджали другия месец. И не иска да отварят темата Глория пред него.

„Темата за Глория е болезнена за него, особено като си пийне. За него тя е Галя, не Глория“, разкриват негови приятели. По думите им той не е спрял да се грижи за дъщеря си Симона и през ден двамата си общуват по скайп.

Що се отнася до Глория, тя неведнъж е нападала бившия си съпруг. По думите й през годините грижите за Симона са паднали изцяло върху нея и той почти не й е помагал, пише „България днес“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment