Много се изговори и изписа в последните дни по отношение на представянето на Нанси Карабойчева във видео визитката й, с която ще ни представи на Мис Свят. Онлайн потребителите открито недоволстват срещу ужасния английски, който най-красивата българка за 2013 година демонстрира в двете си кратки клипчета. Оказа се обаче, че Нанси далеч не е най-трагична в представянето си на езика на Шекспир.

Представителката на Хаити буквално взриви интернет аудиторията с видео визитката си. Кется Исиена определено достигна нови нива на определението “кошмарен английски”. 19-годишната екзотична красавица изпитва сериозни трудности в четенето на представянето си, а произношението й е под всякаква критика, коментират специалисти по езика.

Това разбира се беше посрещнато със задоволство от родните фенове. “Поне Нанси няма да е с най-лошия английски във визитката си”, “Е, няма да се изложим, чудесно”, доволни са форумци. Както знаете, двата клипа, които сладураната от село Юнаците записа, за да представи страната ни на Мис Свят 2013 предизвикаха оживени дискусии. И докато част от феновете намират Мис България 2013 за очарователна дори и докато срича, то други изпаднаха в ужас, че заради лошото произношение нашето момиче няма да се хареса достатъчно.

източник: kliuki.net

Leave a Comment