Фолк певицата Глория впечатли феновете с нова визия. Кралицата на поп фолка се появи на юбилейното парти на д-р Емилова видимо по-слаба и по-пищна.

Гранд дамата на фолк музиката буквално събра погледите на присъстващите. Освен че изглеждаше по-слаба, на места Глория изглеждаше и с впечатляваща обиколка.

Наедрелите форми на фолк певицата дадоха повод да се заговори, че изпълнителката си е сменила силикона. „Направо са огромни“, „Сложила си е нови импланти“, коментират потребители във форумите.

Много от тях са категорични, че интервенцията е правена наскоро. Тъй като само допреди няколко седмици Глория демонстрира доста по-плоски форми в „Денсинг старс“, пишат от megalife.bg.

Други обаче са на мнение, че Глория не е сменила размера. Просто певицата твърде много е отслабнала и по тази причина деколтето й изглежда по-впечатляващо. Повечето фенове на певицата обаче отказват да повярват в тази теория. И са убедени, че изпълнителката си е увеличила имплантите.

Със сигурност по-пищните форми на певицата изглеждат впечатляващо, но някои от почитателите на дивата въобще не са очаровани от вида й.

„Оля се!“, „Направо е огромна“, „Не й ли тежи?“, коментират те в мрежата.

Повечето от почитателите на звездата дори я призоваха да си върне старата визия. Когато не се радваше на толкова щедра обиколка, но пък имаше по-симетрични пропорции.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment