Залаганията са любимото хоби на голяма част от хората в наши дни. Ако и Вие сте сред техните любители, със сигурност ще Ви бъде интересно да научите няколко интересни, малко известни факта за любимото Ви хоби.

Ако сте сред почитателите на играта Блекджек не е ясно на кого трябва да благодарите за нея – на французите или на италианците. Двете нации водят спор, кой първи е измислил играта до ден днешен.

Смятате, че Вегас е меката на хазарта? Дълбоко грешите! Градът, в който се правят най-много залози всъщност е Макао. Там, само един играч може да направи залог на стойност, колкото всички залози във Вегас, направени за цяла седмица.

Сандвичът е измислен благодарение на покера! Той е изобретение на град Монтагю, а основната му идея е да не се налага да се прекъсва играта, заради хранене, разкриват от BGBets.

В днешно време, любителите на залагания имат много възможности да практикуват любимото си хоби. Изглежда, обаче най-предпочитаната от тях е онлайн залаганията. А, най-доброто място, в което може да им се насладите безспорно е Bet365 България! Необходима Ви е само една Bet365 регистрация и можете да се потопите в необятния свят на онлайн залозите. С Bet365 България ще се радвате не само на разнообразни събития, на които да залагате, но и на най-високите коефициенти предлагани в страната.

 

Leave a Comment