32-годишната Ким Кардашиян става стопанка на къщичка за около 11 милиона долара.

Ким и любимият й Кание Уест скоро ще станат родители, припомня www.eg.ru. Новият статус предполага нови условия – да свиеш семейно гнездо е нещо отговорно!
Първият съвместен дом на Ким и Кание се намира в модния район на Лос Анджелис – Бел Еър. Къщата е в средиземноморски стил и по-точно струва 10 милиона и 750 000 долара. Обитаемата  площ е 929 квадратни метра. Пред сградата има просторен басейн, от прозорците се разкрива чудна гледка към околните хълмове.

Всички стаи са стилно обзаведени. Има домашен киносалон, зали за фитнес и масаж, фризьорски салон, боулинг и библиотека. В библиотеката са подредени две хиляди тома: книгите не са купувани на килограм, а са внимателно подбрани от майката на Кание, която е университетски професор.

Модният дизайнер Рон Файерстоун коментира, че вътрешната подредба успешно съчетава класически елементи и съвременни решения. Собствениците могат да са сигурни, че всеки от тях и по всяко време може да намери както терен за общуване, така и ъгълче за усамотяване.
Интересното е, че най-близки съседи на атрактивната двойка ще бъдат други не по-малко известни и интересни хора: Дженифър Анистън и годеникът й Джъстин Теру. Разбира се, при мащабите на звездните “къщички” да бъдеш съсед с някого съвсем не означава, че ще можете и искате да си надничате през оградите!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment