Актрисата—модел Ирена Милянкова се забърка в грандиозен скандал. Броени дни след като барети от ГДБОП арестуваха съпруга й Росен Чолов за сводничество, се разчу, че и актрисата е заработвала като компаньонка.

Според запознати Милянкова е истинският прототип на Боряна от „Стъклен дом“. Принудена още като тийнейджърка да предлага услугите си на богати чичковци, Ирена напуснала блатото, благодарение на мъжа си.

В официалната биография на Милянкова пише, че е модел от 13-годишна. Според запознати обаче модните й гастроли из Азия й Европа са само прикритие за истинската й дейност.

От това я спасява Чолов, който я харесва още когато е само на 14 години. Година по-късно тя ражда първото си дете от него, пише blife.bg, цитирайки „Всеки ден“.

Според изданието, двамата сключили сделка удобна за всички—Чолов превърнал Милянкова в почтена жена, а тя от своя страна му родила четири деца и се омъжила за него. В замяна той я предпазвал от сводници и й осигурявал удобен и луксозен живот.

Самата актриса неведнъж е споделяла, че родителите й приемат изключително спокойно ранния брак и майчинство. Според запознати, за тях връзката й с Чолов била истинско спасение за Ирена пред перспективата да се превърне в компаньонка.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment