Пълна дезинформация се оказа клюката, че Ирина Флорин е започнала романтична връзка с Куката от “Под прикритие”. След като тя влезе във ВИП Брадър, “доброжелатели” издадоха истинската й връзка. Всъщност от повече от година тя била интимна с финансист от доста висок ранг в банковата йерархия. Той е член на Борда на директорите на една от най-големите ни банки и заради длъжността му двамат пазят връзката си в тайна.


Самият банкер нямал нищо против нещата да излязат на светло, но Ирина била категорична, че иска да ги запази в тайна. Причината е, че тя ревностно крие личния си живот и освен това робува на предразсъдъци. Гаджето й е с 15 години по-малко от нея и тя се стрхува, че ще тръгнат приказки, които не са в нейна полза. То няма как и да не тръгнат, когато нейният живот е затворена книга и предполага размисли защо го прави.
След като преживя една продължителна и страстна връзка с Кеворк Кеворкян, която медиите така или иначе надушиха и след като журналистът я прекъсна, за да няма семейни проблеми, понеже вече над семейството му бяха надвиснали черни буреносни облаци, Ирина доста време остана сама. И дори да не е била сама, тя не говори за себе си и може и да е кукувала, може през леглото й да са се изредили десет души. Това няма как да се научи поради нейната тайнственост и бариери, които тя нарича добро възпитание.
Доброто възпитание вече го видяхме в Брадъра. Тя се оказа обикновен егоист, който завзе кралската спалня с капризи и настояване пред продуцентите и чак сега я отстъпи на Пламен. В останалото време тя не е нещо по-различно от махленска клюкарка, която жадно наблюдава живота на другите и го коментира уж загрижено, но с глямо наслаждение, че е попаднала на поредната клюка.

източник: skandalno.net

Leave a Comment