Спасители се обърнаха  със специално писмо с молба да бъде забранен секса на плажа.

Това страшно ни разсейва, разконцентрира и не можем да си вършим работата. А на всичкото отгоре нито е прилично, нито морално.

Те споделят, че много двойки изгубват всякакви задръжки и започват еротична игра пред очите на всички. Опипване, целуване, а след това и направо стигат до края, без да им пука, че останалите ги гледат.

На всичко сме се нагледали – секс по двойки, секс по тройки, секс на пясъка, секс в морето направо пред очите ни. На всичкото отгоре понякога толкова се унасят, че забравят, че са във водата и почват да се давят. секс на плажа3 Ние сме мъже и е съвсем логично да вперим поглед несъзнателно в разгонилите се и да изпуснем тези, които се къпят и има голяма опасност в това време някой да се удави. Свикнахме и с монокините, но все пак гледката разсейва. Жени със силиконови бюстове сластно се мажат с крам по гърдите, а около тях сядат кибици с изплезени езици и възбудени, а мацките се пряват, че е най-естественото нещо на света да са по символични прашки и голи гърди.  Дами на възраст с провиснали и амортизирани бюстове също смятат, че са неотразими и веят гърди до пъпа. Най-много ни удивляват учителките от ученическите лагери. Те пристигат с децата на плажа и първото, което правят е да се съблекат само по долница на банския. Какъв авторитет имат после пред децат и как им преподават, не знаем. Но настояваме да се забрани със закон секса на плажа, а за любителките на монокините да има специални места, където да се разголват, пишат изтерзаните спасители в писмото си.

източник: skandalno.net

Leave a Comment