Дъщерята на Евелин Банев – Брендо, която беше отвлечена на 5 март рано сутринта пред дома си в „Бояна”, ще може да се размени срещу колосална сума

Вече знаем какъв откуп са поискали похитителите на Лара, дъщерята на Евелин Банев – Брендо. Днес стана ясно, че за главата на момичето, което бе отвлечено на 5 март, рано сутринта пред дома й в „Бояна” е поискана колосалната сума от 10 млн. евро. Тази информация е била постъпила вече в службите, разкри в. „Всеки ден”, който се позова на свой източник от средите на полицията, цитиран от novini.bg.

От ведомството обаче категорично отказват да дадат каквато и да е информация относно откупа, поискан от майка й Моника Добринова. Както писахме днес по-рано, тази седмица майката на Лара е имала телефонно обаждане от похитителите, които са я информирали, че момиченцето й е добре и скоро ще бъде върната, ако майката изпълни всичките нареждания на бандата, отвлякла детето. Когато Добринова разбрала кой е на телефона изпаднала в нервна криза и сърцераздирателен плач. Но бандитите я призовали да се успокои и да свърши това, което са й поставили като задача. Защото само така Лара скоро ще си бъде у дома.

Вероятно именно размерът на тази умопомрачителна сума от 10 млн. евро, която трудно би могла да бъде събрана в кратки срокове, държи дъщерята на сочения за кокаинов крал Евелин Банев – Брендо при похитителите.

източник: novini.bg

Leave a Comment