Христо Сираков отхвърли клюките, че отново се е събрал с бившата си Ирен Онтева и заяви, че няма никакво намерение да я приютява обратно. Той дори допълни, че в момента е соло и усилено си търси ново гадже, защото ще се чувства самотен през студените и дълги зимни вечери.

„Слуховете, че съм се събрал с Ирен Онтева са изключителни глупости и нагла лъжа, вмешателство в личния ми живот. Откъде им ги раждат главите на тези подобни неща хич не мога да проумея. С Ирен сме и винаги ще бъдем добри приятели, но за съвместен живот и дума не може да става”, коментира бизнесменът с прякор Ицо Стоте манекенки.

Самата Ирен също коментира кратко по телефона си, че в момента живее в чужбина и не иска никой да се бърка в личния ѝ живот. Слуховете за сдобряване със Сираков пък тръгнаха, след като чак от Италия долетя новината, че тамошният ѝ приятел Давид Бучолини е скъсал с нея и тя се уплашила да не остане с празни ръце.

Христо Сираков пък намекнал на свои приятели в София, че втори път няма да се оплете в мрежите на Ирен. Според думите му „океанът е пълен с млади рибки” и поради това е напълно безсмислено да хващаш за мустаците някоя стара каракуда. В потвърждение на думите си той изгони и другата увиваща се около него сладострастница Зара, която опита да му хвърли въдица при завръщането си от неуспешния круиз в САЩ.

източник: skandalno.net

Leave a Comment