Алисия се фука по кифленски с маркови покупки!

Феновете се ядосаха, че тя започва да се държи като някои от родните звезди, забеляза Kliuki.net. Те обикновено прекаляват със своята показност в нета и не спират да заливат публиката със снимки на лъскавите си дрешки.

Сега Алисия изненадващо е станала последовател на тази стратегия. „Не й прилича такова поведение, жена на години, с дете, да провокира като тийнеджърка!”, „Това ли е най-важното, каква чанта и обувки си е взела?!”, пишат във виртуала недоволните.

Най-верните защитници на Алисия не се поколебаха и веднага се наостриха срещу хейтърите. „Гледайте си работата, защо да не сподели с приятелите си какви аксесоари е добавила в гардероба си, вие просто завиждате и затова така я обсъждате…”, „В крайна сметка Алисия е известна и е рекламно лице на някои стоки, какво чудно има, а и в случая може просто да е искала да се похвали, човешко е!”, гласят техните коментари.

Наистина Алисия не си е позволявала досега да дразни по този начин. Често сме го срещали при Николета и Азис, но певицата си е като цяло скромна и премерена. Какво я е подтикнало да го направи, не знаем, но е факт, че откакто не е с Ники Михайлов, Алисия става все по-провокативна и демонстрира моменти от личния си живот.

източник: kliuki.net

Leave a Comment