По адрес на Андреа постоянно се сипят обвинения, че копира бившата си първа дружка Николета Лозанова като начин на обличане, поведение и стил. Певицата за пореден път даде повод за подобни слухове, след като стана ясно, че ще се изявява в ново амплоа. Андреа е решила да последва светлия пример на доскорошната си дружка и да завладее сцената, но като водеща.

За разлика от Николета обаче, Андреа ще се прави на водеща една единствена вечер. Певицата е поканена да представя модно събитие на тема прически, оцветяване и стайлинг на един от водещите коафьори в световен аспект Саверио Палма. Естествено, освен да води, Андреа ще се изяви и в обичайната за нея роля на певица, изпълнявайки някои от най-големите си хитове.

Феновете на блондинката обаче приеха новината със смесени чувства. Онлайн потребители са повече от убедени, че Андреа няма да успее да се справи със задачата и ще се издъни. Форумци стигат още по-далеч, правейки паралел между Андреа и плеймейтката, като в интернет дори вървят облози коя ще е по-лоша водеща.

източник: kliuki.net

Leave a Comment