Конкурсите за красота завладяха не само ефира, но и фолк гилдията. До такава степен, че и изпълнителките решиха да си потърсят миска между тях. Фенове на фолк певицата Галена дори я короноваха за новата кралица на поп фолка. А форумци на шега я окичиха с титлата „Мис Попфолк“.

След наградите за музика, двете телевизии и непрекъснатите модни дефилета на фолк певиците, нищо чудно следващата инициатива, в която решат да се включат да са конкурсите за красота. Още повече, че след фолк певиците Никол и Камелия, кандидатки за приза предостатъчно има.

Потребители дори се майтапят, че ако бъде направен подобен конкурс сред фолк певиците, битката коя е най-красива, ще бъде наистина жестока. Засега обаче фолк дивите си запазват правото да се бият единствено зад кулисите на годишните концерти.

Междувременно феновете на Галена се поувлякоха, покрай конкурса „Мис България“ и на шега я короноваха за „Мис Попфолк“.  Певицата се сдоби с коронката на моминско парти, но според мнозина подобна титла  и приз наистина биха й отивали.

Почитателите на Галена са категорични, че изпълнителката притежава всички качества за титлата—красива е, умна, а също така има и талант.

Засега подобни шеговити изяви си остават единствено инициативи от страна на феновете на фолк певиците по участия. Преди време и Преслава се закичи с корона, но само на шега. Почитателите им обаче се надяват някой ден да станат свидетели на подобна епична битка сред певиците.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment