Те не си приличат визуално, дори и по характери, но наистина има нещо в Графа, което имат и Азис, и Валери Божинов, видя HotArena.net.

Това са прическите им! Поп музикант, фолк певец и футболист следват една и съща модна тенденция във фризурите при мъжете това лято — първи номер отстрани и над трети—отгоре.
Първи да махне страничните коси се престраши Азис, а след него — Валери. Сега и Графа е забелязан на участия със същата визия. Към тяхното число се присъединява и друг футболист—Благой Георгиев, известен като Благо Джийзъса.

Преди две-три години, мъжкият пол правеше по-дългата част от косата като гребен на петел. Сега се наблюдава, че я премятат на една страна. Новата коафьорска интерпретация на старата идея жъне доста големи успехи при известните.

Специалисти в бранша твърдят, че няма как да не се създават подобни, тъй като вариантите за ефектна фризура при мъжете са много малко. След като на мода бяха дългите коси, а след това и твърде късите, сега е измислена тази опция, която варира между двете.

източник: hotarena.net

Leave a Comment