Анелия тръгна по стъпките на Преслава и се показа със стърчащи кокаляци на плажа!

Фолк певицата е тотално променена – с руса коса, мега отслабнала и някак състарена с няколко години, коментират потребителите в мрежата, видя Kliuki.net.

Феновете на звездата първоначално трудно я познаха и решиха, че това е Преслава. Други обаче забелязаха, че тя има няколко килограма отгоре, така че още не е стигнала потресаващия вид на колежката си.

След като различиха, че това е Анелия, започнаха да се чудят на какво се дължи настоящата й визия. Това лято някои от пайнерките се вманиачиха по светлите коси, а се оказва, че цветът не отива на всяка. Анелия определено е сред тях, твърдят критиците в нета. Гласовитата изпълнителка пак си е чаровна и атрактивна, но сякаш когато беше брюнетка повече изпъкваше естествената й красота.

Може би и защото е доста почерняла, та затова околните не могат да я възприемат такава, но за най-верните почитатели тя си остава богиня и най-вече хитова любимка. Анелия напоследък се позагуби от сцената, рядко се появява на участия и повече се е отдала на почивка.

Очакваме да се завърне ударно и с ново парче, което ще се върти нон-стоп в дискотеките. Засега тя не издава какви са й плановете, но със сигурност вече мисли как да зарадва аудиторията.

източник: kliuki.net

Leave a Comment