Бедни са, бедни българските поп – фолк идоли и звезди. Поредното доказателство за това е самият Милко Калайджиев за когото се оказа, че няма пари за квартира и заради това праща децата си да живеят в пансион. Милко Калайджиев

Причината, поради която близнаците на Милко Калайджиев – Антонио и Алекс ще напуснат родния Свиленград е, че отиват да учат в Хасково. Там са приети с отлична оценка в немската гимназия „Професор доктор Асен Златаров”, разстоянието от дома дотам е 70 километра. На практика няма как да ги карат и вземат всеки ден, а квартирите са ужасно скъпи.

Милко обаче е категоричен, че животът в пансиона няма да ги подведе, а напротив – ще им помогне да се отракат и ще ги научи да се справят в кризисни ситуации.

„Няма да се изхайлазят. С жена ми проверихме на няколко пъти каква е работата, ходихме и на самото място. В общежитията цари желязна дисциплина – като в казармата. Държат подрастващите от строго по – строго, а възпитателите не пускат никой навън, ако не си е научил уроците за деня”, сподели симпатичният изпълнител.

Милко Калайджиев и неговата съпруга Маргарита съжаляват, че близнаците се отказаха доброволно от тениса. Музикантът имаше надежда, че двамата ще пробият в този скъпоплатен спорт и ще оправят живота си още на млади години. Антонио и Алекс стартираха успешно и постигнаха завидни успехи по различните турнири, но в тях надделя другата им спортна страст – футболът.

източник: skandalno.net

Leave a Comment