Без съмнение в последните седмици най-обсъжданото име в светското пространство е това на Николета Лозанова. Плеймейтката изглежда е пред развод със съпруга си – футболиста Валери Божинов, а семейната им драма даде повод на знайни и незнайни търсачки на слава да обсъждат случващото се в една от звездните двойки на България. Две от тях – Джулиана Гани, окичила се с титлата Мис Силикон 2013 и Габриела – бившата на футболиста Орлин Орлинов, цъфнаха в национален ефир, за да споделят и те какво знаят на Николета и Валери.

Именно Джулиана беше тази, която реши да хвърли бомба в ефира, заявявайки, че Ни Ло се продава в чужбина, тъй като в България нямало кой да плати сумата за нея. Случайно или не, въпросното изказване на Джулиана прозвуча доста многозначно и силиконката побърза да уточни, че има предвид фотосесии, говорейки за тарифата на Николета, а не друго.
Габриела подкрепи думите на дружката си единствено с кикот. Зрителите са категорични, че в случая става въпрос единствено за некадърен сценарий, целящ да се направи гавра на гърба на Николета. Част от феновете обаче не са толкова убедени, че в случая говорим само за шега, макар и плоска.

Всъщност думите на двете силиконки, че Николета се продава в чужбина, идват само дни след като стилистът Валентин Кулагин хвърли скандални обвинения към плеймейтката, че заработва като момиче на повикване. “Надали е само слух, със сигурност има доза истина в тези слухове”, коментират форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment