Гордият мъжки татко не спести лев от изкараните с усърден труд пари, за да изкрещи на света радостта си

Добрият чичко доктор на плеймейтки и златотърсачки вдигна луд купон!

Известният пластичен хирург явно е прекарал години в залягане над книгите, яко бачкане и разработване на бизнеса. Както е известно палавниците стават категорично и само женски бащи, а доктор Енчев от първия път, макар и малко по-късно, се сдоби с наследник на фамилията!

Прекарал години в правенето на най-известните гърди в държавата, хирургът бързо преодоля фиаското на дългата си връзка, която беше последвана от къс брак. Той намери сродна душа в лицето на Теди Велинова.

Двамата станаха горди родители в голям ден понеделник, при пълнолуние и то в деня, когато изплака и кралското бебе. Малкият Филип все още не е толкова прочут като астралния си близнак със синя кръв, но пък столичния хайлаф се почерпи за негово здраве.

Докато мама се възстановява от секциото в болницата, а бебето се провиква в компанията на мънички набори, татенцето пи до сутринта. Като типичен българин, той освети първото си бащинство със здрава почерпка!

В популярен столичен клуб дойдоха негови клиенти, бизнес партньори и популярни лица от телевизията. На всички им стана скъпо посланието на партито: „ЧЕСТИТО, Д-Р ЕНЧЕВ – IT`S A BOY!”

източник: kliuki.ws

Leave a Comment