Пенка Георгиева обяви протест в Къщата – спря да се къпе!

Kliuki.net долови зараждащото се напрежение сред съквартирантите, които с всеки изминал час все повече се наострят срещу Пенка.

Накрая пак ще се окаже, че другите са й виновни, но явно тя не осъзнава какви ги върши, коментират зрители на предаването.

Пенка е ярък образ в Биг Брадър и е твърдо решена, че докато не й осигурят преса за коса, тя няма да влиза в банята. Дотук Пенка се осмели само да се цопне в басейна, това й е душът! „Работата взе да понамирисва…”, шегуват се в нета, а някои съжаляват останалите звезди в шоуто.

Изглежда Пенка ще се окаже голям чешит. Тя не само ръси бисери през минутка, облича се предизвикателно и готви нощем мусака, а освен това смята да възмущава тотално околните. Пенка не е от тези, които се вживяват в нещата, за нея приказките зад гърба са нещо нормално.

Тя вече обяви неприязънта си към двете Златки и борбата тепърва започва. Те пък й го връщат като я обсъждат заедно с Маги Желязкова. Дали Биг Брадър ще се смели и ще даде мечтания уред на Пенка, не знаем, но дано протестът да не продължи дълго…

Пенка просто спря да се къпе!

източник: kliuki.net

Leave a Comment