Рафи спечелил „Като две капки вода“ с нереален и нагласен вот. В това са убедени зрителите на позитивното риалити шоу и днес форумите са пълни с гневни коментари и бунтарство срещу певеца, видя Kliuki.net.

Рафи Бохосян, който бе и победител в музикалното шоу X Factor, спечели „Като две капки вода“ със значителна преднина от СМС гласуване на зрителите. На финал той остана заедно с актрисата Милица от „Етажна собственост“ и актьора Станимир Гъмов. По време на лайфа снощи обаче СМС-ите за Рафи бяха значително повече, а превъплъщаването му в Лучано Павароти взриви публиката.

Една от причините за негодуванието на зрителите обаче е именно фактът, че Рафи е певец, докато почти всички останали са актьори. „Битката не беше равнопоставена още от самото начало“, мърморят фенове на „Като две капки вода“.

Но това, което най-много провокира зрители да вярват в нагласен финал, е арменският произход на Рафи. „Когато журито и продуцентите са арменци, много ясно, че и победителят ще бъде арменец. Всичко беше нагласено от самото начало, а това с СМС-ите беше само за заблуда. Резултатът е фалшив, нагласен, манипулиран. За пореден път ограбиха левчетата на зрителя“, коментират разгневени форумци.

А вие вярвате ли в победата на Рафи Бохосян?

източник: kliuki.net

Leave a Comment