Моделката Бориса Тютюнджиева проговори за отношенията си с Коко Динев. След купища спекулации по свой адрес тя най-накрая се реши да признае имала ли е тайна връзка с бизнесмена. И водил ли я е той на почивка в Гърция.

„Признавам… беше ми забавно!“, споделя Бориса по повод мълвата. По думите й тя изключително много се е забавлявала докато са я свързвали с бизнесмена. В крайна сметка обаче решила, че е време да проговори и да разкрие истината за отношенията им.

„Мисля, че е време, все пак и аз да кажа нещо! Не, нямам отношения с Коко Динев, и дори не го познавам! А с кой бях в Гърция ли?! Оставям отговора на вашето въображение…“, написа тя на страницата си в социалната мрежа.

Според запознати лично моделката е пуснала слуха, че има тайна афера с Динев. Самата Бориса обаче твърди, че това са измислици и няма нищо вярно в тях. Все пак красавицата призна, че известен мъж я е завел на екзотичната ваканция. Макар, че запази името му в тайна.

Но Бориса не можа да се сдържи да не си пусне снимки с новата си изгора. Но поне засега мистериозното ново гадже на манекенката обаче си остава неизвестно.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment